Ege Karabağlar’a yakışacak

Karabağlar’a yakışacak

08.07.2017 - 05:46 | Son Güncellenme:

Nuh’un Gemisi, kaya heykel bina ve içinde dev köpek balığı heykelinin de bulunduğu yüzme havuzuyla öne çıkacak olan Uzundere Rekreasyon Alanı’nın ihalesi 20 Temmuz’da yapılacak

Karabağlar’a yakışacak

İZMİR’de, Karabağlar Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Uzundere Rekreasyon Alanı’nda yer alan üç bina ile yüzme havuzları, açık teklif usulüne göre 3 yıllık ihaleye çıkacak. Restoran ve kafeterya ile yüzme havuzu olarak hizmet verecek olan alanların ihalesi 20 Temmuz’da yapılacak. 200 bin metrekarelik alanda kurulan Uzundere Rekreasyon Alanı’nda kiralanacak olan tesis 2 bin 767 metrekare alanı kapsıyor. Rekreasyon alanındaki üç bina ve yüzme havuzları, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık teklif usulüne göre 3 yıl süreyle kiralanacak.

Haberin Devamı

Karabağlar’a yakışacak

102 bin lira

İhaleye çıkılacak olan alan şu bölümlerden oluşacak: Kütük heykel bina, Nuh’un Gemisi, kaya heykel bina ile köpek balığı heykeli ve ejderha figürlü kaydırakların bulunduğu yüzme havuzları. İhaleye katılmak isteyenler, 102 bin lirayı geçici teminat bedeli olarak yatırarak ihaleye katılabilecek.

Karabağlar’a yakışacak

Yazarlar