Ege ‘Karşıyaka’da borç tarih olabilir’

‘Karşıyaka’da borç tarih olabilir’

17.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da Başkan Turgay Büyükkarcı, kulübün borç sorununu tamamen çözmek için gizli bir proje üzerinde çalıştıklarını, 2 aya kadar projeyle ilgili olumlu ya da olumsuz sonuç alacağını açıkladı.

‘Karşıyaka’da borç tarih olabilir’

Göreve geldiklerinde 17-20 milyon dolar arasında olan kulüp borcunu 6.5-7 milyon dolar düzeyine indirdiklerini belirten Büyükkarcı, “Bu proje olumlu neticelenirse kulübümüzün borç derdi kalmayabilir. Projeyi gizli tutacağım. Hukuki tarafını inceliyoruz” dedi.
Stat için finansman lazım
Bir türlü yapılamayan stadyumun takipçisi olduğunu söyleyen Turgay Büyükkarcı, “Bu işler kavgayla çözülecek işler değil. Bu işi uzlaşmayla yapmaya çalışıyoruz. Stadın yapılmasını en çok isteyen benim. Bu işin maliyeti 30-35 milyon dolar. Türkiye’nin bu şartlarında şu an kısa sürede yapılması mümkün değil. Finans sıkıntısı ülkede de belediyede de var. Bunlar aşılacak, bu stat yapılacak” dedi.
Erman Hoca’ya güvenimiz tam
Teknik Direktör Erman Güraçar’a güvendiklerini vurgulayan Büyükkarcı, “Transfer yasağını kaldırma sözümüzü tuttuk. Şampiyonluğa oynayacak takım kuracağız dedik, kurduk. Son 6 maçta 5 galibiyetimiz var. Öyle hocalarla çalıştık ki futbolcuları toplayıp sahte hesaplarla ‘Yönetimi bombalayın’ diyen hocalar vardı. Ben ‘Suit oda istiyorum’ deyip oteli terk etmeye kalkan hocalar var. Erman hocamızın ahlakına bütün yönetim olarak çok güveniyoruz. Düzgün ve çalışkan bir insan. Hepimizin hedefi şampiyonluk, oyuncular da çok istiyorlar. Olacaktır” mesajı verdi.