Ege Kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu

Kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu

25.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar’da görenleri dehşete düşüren bir trafik kazası yaşandı.

Kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu

Bir TIR ile otomobil çarpıştı. Otomobil, şarampole uçtu, ters döndü. Hurdaya dönen arabanın sürücüsü, yaşadığı onca olaya rağmen araçtan burnu bile kanamadan çıktı. Fakat yanında bulunan babası Halil İbrahim Ordu ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Akhisar’dan Manisa yönüne giden Selman Ordu’nun (26) kullandığı 45 R 7185 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, karşı şeritten gelen Hamdullah Söylemez (38) yönetimindeki TIR’a çarpıp, şarampole yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Selman Ordu’nun yanındaki babası Halil İbrahim Ordu (62) araçta sıkışarak yaralandı.

Haberin Devamı

HALDUN AKYÜZ DHA

Yamaç paraşütü hastanelik etti

Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde, yamaç paraşütü ile deneme uçuşu yapmaya hazırlanan 25 yaşındaki bankacı Eyüp Uslu, aniden çıkan hortuma kapılarak yere çakıldı. Daha havalanamadan başına gelen ilginç olayda ağır yaralanan Uslu, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Eyüp Uslu’nun hayati tehlikesi devam ediyor.

Kahvehanede kavga: Bir ölü, iki yaralı

Aydın’ın Umurlu Beldesi’ndeki bir kahvehanede iki grup arasında çıkan kavgada darp edilen 3 kişiden Okan Soncul, yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kavgaya karıştıkları ileri sürülen 5 kişiyi gözaltına aldı. Aydın polisi, beldede bu olay yüzünden geniş güvelik önlemi aldı.