Ege Kent sorunlarında parti ayrımımız yok

Kent sorunlarında parti ayrımımız yok

14.11.2017 - 03:09 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, işadamlarıyla toplantı yaptı, esnafı ziyaret etti “Söz konusu hizmet olduğunda parti ayrımı yapmıyoruz. Her yere koşuyoruz” dedi

Kent sorunlarında parti ayrımımız yok

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’da işadamlarıyla kahvaltıda buluştu, esnaf ziyaretleri yaptı ve sivil toplum kuruluşlarını gezdi. AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ve yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği programlara ilgi büyüktü.
İşadamlarıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, Karabağlar’ın ilçe olduğu zamandan bu zamana kadar geçen sürede aynı idarenin yerel yönetimde iktidar olduğunu hatırlatan Kaya, Karabağlar’da 8 buçuk yıldır aynı idare var. Bakıyoruz, Karabağlar bir adım ileri gitmedi. Hep havanda su dövdüler. Projeniz varsa gelin size destek olalım, Karabağlar için kapı kapı gezmeye hazırız dedik, çağrımız yanıtsız kaldı. Uzattığımız eli tutmadılar. Biz kentle ilgili bir mesele söz konusu olduğunda, AK Parti, CHP, MHP diye bir ayrım yapmıyoruz” dedi.
Eskiizmir Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Kars Susuzlular Derneği ve Sivas Yiğidolar Derneği’ni de ziyaret ederek dernek yöneticileriyle buluştu. Karabağlar’da imar ile ilgili ciddi sıkıntı olduğunu gözlemlediklerini, bu konuda özellikle müteahhitlerden ve vatandaşlardan yoğun şikâyet geldiğini belirten Kaya, şunları söyledi:
‘İmar planı yapılamadı’
Karabağlar’da belediyenin her işi eline yüzüne bulaştırdığını, beceriksizliklerini görüyoruz. İzmir’in en büyük ikinci ilçesinden bahsediyoruz, son bir yılda kesilen inşaat ruhsatı sayısını nüfusa göre orantıladığımızda ortaya çok komik bir rakam çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Karabağlar’da 600 inşaat ruhsatı kesilmiş. Oysa Karabağlar’ın üçte biri kadar nüfusa sahip Torbalı’da baktığımızda bu rakam oldukça yüksek. Geçtiğimiz yıl Torbalı’da kesilen inşaatı ruhsatı sayısının bin 200 olduğunu görüyoruz. Harita Kadastro Mühendisi bir Belediye Başkanı var. 8 buçuk yıldır ilçesine imar planı kazandıramadı.”