Ege Kentini en iyi Denizli tanıttı

Kentini en iyi Denizli tanıttı

31.01.2018 - 06:12 | Son Güncellenme:

Turizmcileri ağırlayan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) ‘En Etkin Tanıtım’ ödülünü Denizli Büyükşehir Belediyesi kazandı

Kentini en iyi Denizli tanıttı

Denizli’nin kültür ve turizminin tanıtımı için her fırsatta yoğun çaba gösteren Denizli Büyükşehir Belediyesi, EMİTT 2018’de yine ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Denizli’nin doğal ve tarihi güzellikleri ile turistik alanlarının tanıtıldığı stantta, Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Pamukkale, Karahayıt, Buldan dokuması, Serinhisar leblebisi, Yatağan bıçakları, Çivril elması ve halk oyunları gibi değerleri yer aldı.

‘Meyveleri topluyoruz’

Ziyaretçilere tarhana çorbası, irmik helvası ye yanık kokulu yoğurtlu ekmek ikram edildi. Gerek stantların dizaynı gerekse tanıtılan değerlere gösterilen ilgi nedeniyle EMİTT 2018’e damga vuran Denizli Büyükşehir, fuarda ‘En Etkin Tanıtım’ ödülüne layık görüldü.

Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, “Denizlimizin dünya çapında tanınırlığına katkıda bulunmak ve şehrimize gelecek turist potansiyelini arttırmak gayesiyle katıldığımız bir turizm fuarından da alnımızın akıyla ayrıldık. Fuarın en etkili tanıtım ödülünü almak bizi onurlandırdı. Denizlimizin turizm potansiyelini artırmak için yaptığımız çalışmalar sürecek. Bu tarz tanıtım ve fuar çalışmalarının meyvelerini net bir şekilde görmeye başladık” şeklinde konuştu.