Ege ‘Konforlu yaşam alanları üretiyoruz’

‘Konforlu yaşam alanları üretiyoruz’

16.11.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ulukent’teki Aura 1 projesiyle dikkatleri üzerine çeken Cebeci Yapı, Aura 2’yle de çok iddialı. Konforlu yaşam alanlarıyla bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci, “Yeni projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyor” dedi

‘Konforlu yaşam alanları üretiyoruz’

İnşaat sektöründeki 40 yılı aşkın deneyimiyle İzmir’e kaliteli konut ve ofis projeleri kazandıran Cebeci Yapı, üretimlerini hız kesmeden yaşama geçirmeye devam ediyor. Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Cebeci, şu anda Ulukent’te iki projelerinin sürdüğünü belirtti. Bu bölgedeki ilk projeleri olan Cebeci Aura 1’e gösterilen yoğun ilgi sonrasında bu yıl içinde Cebeci Aura 2’ye başladıklarını vurgulayan Cebeci, “Ulukent’teki ilk site projelerinden biri olan Aura 1’de beklenenin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık ve bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadık. Bu ilgi ve müşterilerimizden gelen talepler sonrasında yine Ulukent’te ikinci projemiz olan Aura 2’ye başladık” diye konuştu.

Haberin Devamı

2019 başında teslim edilecek

2017 yılının ilk aylarında başladıkları, 3 blok ve 210 konuttan oluşan Aura 1’de C Blok inşaatının tamamlandığını, A ve B bloklarda da sona gelindiğini dile getiren Yönetim Kurulu üyesi Ali Cebeci, evleri sahiplerine 2019 yılının ilk aylarında teslim edeceklerini söyledi. Bu yıl içinde başladıkları, 4 bloktan oluşan Aura 2’de ise temel çalışmalarının tamamlandığını, 2 blokta kaba inşaatın sona yaklaştığını ve planlanandan daha hızlı şekilde ilerlediklerini belirtti.

‘Kaliteden ödün yok’

Aura 2 için gösterilen ilgiden de memnun olduklarını kaydeden Ali Cebeci, sözlerine şöyle devam etti: “Aura 2’de 11 dönüm arazi üzerinde yükselecek 4 bloktan oluşan projede, ihtiyaca yönelik farklı metrekare seçenekleriyle 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde toplam 140 konuttan oluşan bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Aura 1’deki malzeme kalitesini bu projede de devam ettirerek, yine kaliteden ödün vermeden, dünya markalarıyla yaptığımız çözüm ortaklıkları sayesinde, yüksek kalitede ve konforlu yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz.”
Cebeci Yapı, İzmir’in farklı bölgelerindeki konut ve ofis projeleri için çalışmalarını sürdürüyor.