Ege Küçük Kulüp’ten Soyer’e davet

Küçük Kulüp’ten Soyer’e davet

25.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i davet etti. Spora dair attığı adımları heyecanla takip ettiklerini belirtti, “Kendisiyle en yakın zamanda tenis oynamak istiyoruz” dedi

Küçük Kulüp’ten Soyer’e davet

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in spora dair attığı adımları heyecan ve taktirle takip ettiklerini belirten Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik, Soyer’i derneklerine davet etti. Başkan Sarıgedik, “Böylesine vizyon sahibi bir başkanla İzmir’in yönetildiği bilmek hepimiz için kazanç. Bu güne kadar spora ve sporcuya verdiği değer ve önem de ortada. Küçük Kulüp kendisinin evi sayılır. Bu nedenle en yakın zamanda randevu alıp bir araya geldikten sonra sayın Soyer’i tenis oynamaya davet etmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

'Çatı görevi görüyoruz’

Küçük Kulüp Derneği’nin İzmir’de bir çatı görevi gördüğünün de altını çizen Sarıgedik, “Bünyemizde düzenlediğimiz etkinlik ve turnuvalarla sadece sporcuları değil aynı zamanda diplomatları, siyasetçileri ve devlet adına görev alan yöneticileri de buluşturuyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde tanıtmak adına bu etkinlikleri yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i de aramızda görmekten, birlikte hareket etmekten büyük onur duyacağız” dedi.