Ege Lezita’yla lezzet yolculuğu

Lezita’yla lezzet yolculuğu

06.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lezita’nın ilk konsept mağazası açıldı. Markaya ait tüm ürünlerin bir arada sunulduğu satış yeri, Göztepe’de hizmet vermeye başladı.

Lezita’yla lezzet yolculuğu

Lezita, gıda markası vizyonu doğrultusunda ilk konsept mağazasını İzmir Göztepe’de açtı. Lezita Satış Mağazası’nda markaya ait tüm ürünler bir arada sunulurken, satın alınan ürünler mağazadan pişmiş olarak da teslim alınabiliyor. Konsept mağazalarını daha geniş bir ürün yelpazesiyle tüketiciyle doğrudan temasa geçebileceği alanlar olarak konumlandıran Lezita, mağaza içinde bulunan Lezita Şef Koleksiyonu’nda ise; önlük, maşa, kesme tahtası, baharat değirmeni gibi özel üretim mutfak malzemelerini tüketicinin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

Lezita’yla lezzet yolculuğu

 Açılışta konuşan Genel Müdür Mesut Ergül, “Müşterilerimize istedikleri ürünü, istedikleri miktarda ve zamanda, en uygun fiyata sunabilme hedefiyle, işlenmiş piliç eti sektörünün lideri olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Demografik yapıyı okuyor, ihtiyaç ve beklentileri belirliyor, buna göre aksiyon alıyoruz. Bilgi birikimimizi gıda sektöründe farklı alanlara taşımak istiyoruz. Bir gıda markası olma vizyonu ile yeni alanlara yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Yenilikçi ürünlerimizi sunduğumuz kanalların çeşitliliğini artırıyoruz. Daha fazla seçeneğin yer aldığı konsept mağazalarımızla, Lezita’yı tüm yönleriyle tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.