Ege Lezzetli yemekleriyle iddialı

Lezzetli yemekleriyle iddialı

18.07.2018 - 01:10 | Son Güncellenme:

Yemekleriyle kısa sürede beğeni kazanan Baba Balık’ın ortaklarından Melih Duralı, “Nezih ortamımızda fiyat ve performans olarak müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz” dedi

Lezzetli yemekleriyle iddialı

Alaçatı’nın gözde mekanlarından Club Baba Köyiçi’nde hizmet veren Baba Balık, ferah ve nezih ortamı ile konuklarını ağırlıyor.

Haberin Devamı

İzmirli işadamları Aygün Cicibaş, Melih Duralı, Ali Toyran ve Mahmut Kaya’nın ortaklığıyla kurulan Baba Balık, 7’den 70’e müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet veriyor.

Club Baba’yı Alaçatı’nın gözde mekânlarından biri olduğu için tercih ettiklerini belirten işletme ortağı Melih Duralı, otopark ve vale hizmetiyle de fark yarattıklarını söyledi.

Pahalı algısına son

Duralı, “Baba Balık’ta müşteri memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla hizmet veriyoruz. Her müşteriyle tek tek ilgileniyor ve onların ihtiyaçlarına anında cevap veriyoruz. Konuklarımızı daha rahat ettirebilmek için restoranımızda bir çocuk alanı da bulunuyor. Çocuklarınız oyunlar oynarken sizler de keyifle yemeğinizi yiyebilecek ve sohbet edebileceksiniz. Alaçatı son dönemde Türkiye’nin en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biri oldu. Bununla birlikte akıllarda pahalı algısı da yaratıldı. Bu algıyı yıkmak için çalışıyoruz. Fiyat ve performans olarak müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz” dedi. Özgün lezzetlerin yanı sıra; fiyat ve kalite performansıyla beğeni topladıklarını kaydeden Duralı, düğün, özel günler ve oganizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını dile getirdi. Rezervasyon yaptırmak isteyenler, 0530 855 44 35 numaralı telefonu arayabilir.