Ege Maral yılın en iyi kız tırtılı

Maral yılın en iyi kız tırtılı

14.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Maral yılın en iyi kız tırtılı

Türkiye’nin en güzel genç kızları arasında gösterilen beyaz camın yeni yüzü Maral Büyüksaraç, ‘yılın en iyi kız tırtılı’ olarak anılıyor. Kendini sinemaya adadığını ve birçok başarılı isimden oyunculuk dersleri aldığını belirten Büyüksaraç, “İleride ‘En iyi Altın Kelebek’ olacağım” dedi.

Haberin Devamı

Yeni film yakında

Birçok yapımda rol alan, son olarak da Minik Kalpler filmiyle gündemde olan genç oyuncu, “Film, bu yıl gösterime girecek. Şimdiden çok heyecanlıyım. Bu benim aynı zamanda dönüm noktam olacak. Çeştili projelerle ilgili çok sayıda teklif geliyor. Hepsini değerlendiriyorum. Ayrıca, bazı televizyon yöneticileri spikerlik için teklifte bulunuyor. Daha önce de söylediğim gibi, ben sanatımda ilerlemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘İşime odaklandım’

Başarılı performansıyla yapımcı ve senaristleri, güzelliğiyle de 7’den 77’ye herkesi peşinden koşturan Büyüksaraç, aşırı ilgiden yakındı, “Sık sık telefon numaramı değiştirmek zorunda kalıyorum. Sosyetenin tanınmış simalarının oğulları, sırf benimle tanışmak ve arkadaş olmak için okuluma kayıt yaptırıyor. Bu tabii ki beni mutlu ediyor ancak ben sadece sanatımı düşünüyorum. Tamamen işime odaklandım. Çok çalışıyorum, çok okuyor ve araştırıyorum. Türk Sineması’nda kendime yer edindikten sonra adımı yurtdışında duyurmak tek amacım olacak” diye konuştu.