Ege Mayısta müzik ziyafeti var

Mayısta müzik ziyafeti var

28.04.2017 - 03:59 | Son Güncellenme:

Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi, Mayıs ayındaki Babil Şarkıları, Dünya Çingene Şarkıları, La Voix Humaine Operası, Kerem Görsev Quartet ve İZDSO-Ege Brass konserleriyle bambaşka bir dünyaya kapı açacak.

Mayısta müzik ziyafeti var

Babil Kulesi Efsanesi’nden yola çıkarak hazırlanan ‘Babil Şarkıları’ projesinde, 20 ülkenin en sevilen bestecilerinin eserlerine yer verilecek. 64 kişilik Filarmoni İzmir Orkestrası’nın eşlik edeceği, soprano Patrizia Zanardi ve tenor Levent Gündüz’ün seslendireceği konserin şefi Tulio Gagliardo olacak. Konser, 3 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Büyük Salon’da.

Haberin Devamı

Opera ve caz da var

Birçok ülkede konserler veren Serap Çiftçi, ‘Dünya Çingene Şarkıları’ konseriyle İzmir’de sahne alacak. Sanatçı, 4 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Büyük Salon’da İzmirlilerle buluşacak. Konsere, Asuman Dabak da konuk sanatçı olarak katılacak, 9 Mayıs Salı saat 20.00’de La Voix Humaine (İnsan Sesi) Küçük Salon’da sahnelenecek. Kerem Görsev Quartet ve İZDSO konseri, 12 Mayıs Cuma saat 20.30 Büyük Salon’da gerçekleşecek. Usta caz piyanistlerinden Kerem Görsev, Kağan Yıldız, Ferit Odman ve Engin Recepoğulları’nın yer aldığı konser, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Devlet Senfoni Orkestrası işbirliğiyle gerçekleşecek.