Ege Mis kokulu festivale davet

Mis kokulu festivale davet

31.12.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Karaburun Nergis Festivali 20-21 Ocak günlerinde misafirlerini ağırlayacak. Başkan İlkay Girgin Erdoğan Başkent ziyaretinde CHP lideri Özel’i de etkinliğe davet etti.

Mis kokulu festivale davet

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Başkan Erdoğan, 20-21 Ocak 2024 günlerinde ilçede düzenlenecek olan ve 250 bin kişinin katılacağı tahmin edilen ülkenin en özel festivallerinden Karaburun Nergis Festivali’ne, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i davet etti. Erdoğan, “Nergis bizim çeyizimiz, okul harçlığımız, düğünümüz. Biz bu değerimize sahip çıkıp, refahı bölüşmekte ve nergisin adını Dünya’ya duyurmakta kararlıyız. İki gün süren festivalimiz, üreticilerimiz, kooperatiflerimiz, muhtarlarımız ve yurttaşlarımızın, Yarımada’nın tüm renkleriyle bir demet nergis gibi bir arada gücünü ve emeğini birleştirdiği bir bayram havasında herkesi kucaklıyor” dedi. CHP Genel Başkanı Özel ise, eşinin çok sevdiği ve izlediği festival olarak bahsettiği olağanüstü bir durum olmadığı takdirde katılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Karaburun Belediyesi tarafından, nergis çiçeğini tanıtmak amacıyla düzenlenen Karaburun Nergis Festivali; resim sergileri, bando ve halk dansları gösterileri, çeşitli orkestra konserleri, üretici ve nergis sohbetleri, güzellik yarışması gibi söyleşi ve atölye faaliyetleriyle, ziyaretçilerine aileleriyle birlikte kaliteli keyifli zaman geçirme fırsatı veriyor.