Ege Modanın kalbi ihmal ediliyor

Modanın kalbi ihmal ediliyor

18.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Konak’taki Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği ve esnaflarını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, bölgenin alt ve üstyapısıyla ihmal edildiğini söyledi. 

Modanın kalbi ihmal ediliyor

Sorun ve talepleri dinleyen Nasır, “İzmir ve bölge için böylesine önemli bir ticaret merkezi, maalesef canlılığını kaybediyor. CHP zihniyeti yıllardır oyalıyıcı ve günü kurtarmaya çalışan söylemler içerisinde, Mimar Kemalettin Moda Merkezi’miz ile de ilgili birtakım vaatlerde bulundu ancak durum ortada’’ dedi. İzmir’i elmasa benzeten Nasır, 2024 yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok ilçe belediyesini AK belediyecilik ile tanıştırarak, elmasın üstündeki tozları temizleyip, İzmir’i hakkettiği noktaya getireceklerini söyledi.
Çalıştıracak ve yetiştirecek personel bulamayan esnafa, Milli Eğitim Müdürlüklerinin açtığı meslek kurslarını hatırlatan Nasır, “Kurslar hem çalışmak veya iş öğrenmek isteyen vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağlıyor hem de işverene bu kurslardan temin ettiği personel ile avantajlar sunuyor” bilgisi verdi.