Ege MODEKO’da güçbirliği!

MODEKO’da güçbirliği!

07.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

300’ü aşkın firma ve 750’nin üzerinde markanın yer alacağı fuara sektörün tüm dinamikleri destek verdi. Başkan Soyer de, “Sonuna kadar arkanızdayız” dedi

MODEKO’da güçbirliği

İZFAŞ ev sahipliğinde 2-6 Mart 2022 günleri arasında Fuar İzmir’de kapılarını açacak MODEKO-Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı öncesi DoubleTree by Hilton İzmir Airport’taki toplantıya sektör tam destek vererek çıkarma yaptı. Buluşmada konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İddialıyız ve çok heyecanlıyız. 33. kez düzenlenecek MODEKO’da ülkemiz ve dünyadaki mobilya sektörü temsilcilerini misafir edeceğiz. 60 bin metrekarelik alanda 300’e yakın firma yer alacak” dedi. Fuarcılığın kent ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen Soyer, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nin uzun süredir yeni bir yer arayışını sürdürdüklerini de belirterek, “Birkaç seçenek olgunlaştı, bunlar oldukça güzel yerler, karar verme seviyesine ulaşmamıza az kaldı” dedi.
‘Merkez yapacağız’
Başkan Soyer, fuarın düzenleyicisi Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik’i “İzmirli” olarak kabul ettiklerini de kaydederek, “Erhan beye huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Erhan Çelik ise sektördeki güç birliğinin büyük önem taşıdığını söyledi, “İzmir’i, mobilya ve ticaretin merkezi haline getirmek için çalışıyoruz” ifadesinde bulundu. Ege İhracatçıları Birliği Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ali Fuat Gürle, Soyer’e fuara verdiği destek için teşekkür etti.