Ege Murat ve Mirkan Süper Lig'i istiyor

Murat ve Mirkan Süper Lig'i istiyor

19.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Altınordu’da ay sonunda serbest kalacak futbolculardan sağ kanat Murat Uçar ve forvet Mirkan Aydın, kendilerine Süper Lig’den teklif geldiğini söyledi. Başarılı oyuncular, ilk görüşmede yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadı

Murat ve Mirkan Süper Ligi istiyor

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, masaya oturduğu Murat Uçar ve Mirkan Aydın’a alacaklarında zam yaparak yeni teklif sundu. Murat ve Mirkan, menajerleri aracılığıyla kendilerine Süper Lig kulüplerinden de teklifler geldiğini belirterek Eroğlu’ndan süre istedi. İzmir ekibinde attığı 13 golle kariyerinin en parlak dönemini geçiren gurbetçi golcü Mirkan, başarılı performansı nedeniyle Altınordu’da mutlu olduğunu belirtirken, kanat olmasına rağmen ilk kez sağ bekte görev alan Murat da kırmızı lacivertli kulüpte kendini geliştirdiğini dile getirdi. Mirkan’la Almanya’dan Holstein Kiel, Hollanda’dan Utrecht ve Danimarka’dan Brondby’nin yanı sıra Süper Lig’den Aytemiz Alanyaspor’un ilgilendiği iddia ediliyor. Altınordu U17 ve U19 takımları kendi liglerinde çıkacakları Süper Kupa finallerinin heyecanını yaşıyor. Kırmızı lacivertliler, U19 Süper Kupa finalinde yarın Antalya’da Bursaspor’la karşılaşacak. Kupayı müzesine götürecek takım yeni sezonda ülkemizi UEFA Gençlik Ligi’nde temsil edecek. U17’deki Süper Kupa finalinde İzmir ekibi salı günü yine Antalya’da Beşiktaş’la kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Erzik, saha açılışı için İzmir’de

FIFA ve UEFA Onursal Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, Altınordu’nun adına yaptırdığı hibrit çim sahanın açılışı için bugün İzmir’e gelecek. Erzik, Altınordu’nun Torbalı’daki Metin Oktay Yerleşkesi’nde yer alan sahanın açılışını, futbol okulu öğrencileriyle birlikte saat 11:00’de yapacak.