Ege Pamukkale’ye Patipark müjdesi

Pamukkale’ye Patipark müjdesi

27.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Patifest’te can dostlarla keyifli bir gün geçiren Belediye Başkanı Avni Örki, “Akutpark’ı Patipark’a dönüştürmek istiyoruz” dedi

Pamukkale’ye Patipark müjdesi

Pamukkale Belediyesi, Denizlili hayvanseverleri Patifest 2022’de buluşturdu. Akutpark’ta düzenlenen festival, Denizlili rock grubu Kafadenk’in konseriyle başladı. Festival kapsamında birbirinden güzel yarışma ve etkinliklerle hem can dostlar hem de hayvan dostları güzel bir gün geçirdi. Çeşitli türlerdeki can dostlar aksesuar ve kıyafetleriyle renkli görüntüler ortaya koydu. Sokaktaki canlara da destek sağlandı. Başkan Avni Örki, sevimli dostlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Hayvanseverlere bir de müjde veren Başkan Örki, “Amacımız can dostlara kucak açıp bakan vatandaşların birbirleriyle tanışarak, kaynaşmalarına ortam hazırlamaktı. Bu coğrafyayı birlikte paylaşıyoruz. Aynı havayı birlikte teneffüs ediyoruz ve bu paylaşımı hakça adaletli bir şekilde yapabiliriz diye bu mesajı vermeye çalıştık. İnsan olarak bizim üzerimize düşen vazifeler var. Dinimiz bize emretmiş ki dostlarımıza iyi bakacağız. Kültürümüz bize emretmiş ki karıncayı bile incitmeyeceğiz. Ozanlarımız öyle bir hassasiyet koymuş ki ‘ortaya nerede bir yük taşıyan hayvan görsem o yük benim sırtımda hissederim’ demiş. O zaman bizim özümüzde benliğimizde onlara iyi davranmak yatıyor. Olabildiğince bu sevgi iklimini, bu iyilik iklimini halka halka her yere yayalım istedik. Aynı zamanda da yerel yönetimler olarak sokaklarda yaşayan canların bakımı ve rehabilitasyonu da görevlerimiz arasında. Bu festivali yaptığımız parkımızı Patipark haline getirmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Pet İzmir 2022 yine dopdolu!

Evcil hayvan sektörünün öncüleri 6. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürünleri Fuarı Pet İzmir 2022’de en yeni trend ürün ve hizmetlerini sunacak. Tema Fuarcılık tarafından düzenlenecek uluslararası organizasyona, 29 Eylül-2 Ekim günlerinde Fuar İzmir B holünde ev sahipliği yapacak. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ilk kez görücüye çıkacak geniş ürün yelpazesini inceleme fırsatı yakalayacak. 12 farklı ülkeden 17 yabancı firmayla yerli 227 firmanın katılımıyla gerçekleşecek fuarın açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yapacak. Fuarın ilk iki günü İzmir Emniyet Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin nefesleri kesen gösterisi gerçekleşecek. Sosyal sorumluluk anlayışıyla başladıkları organizasyonun uluslararası ticari bir fuara dönüştüğünü vurgulayan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, “Pet pazarında rakiplerinin bir adım önünde olmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Pamukkale’ye Patipark müjdesi