Ege Polisi fark ettiği halde soygun yaptı

Polisi fark ettiği halde soygun yaptı

15.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kuşadası’nda çalıştığı, güvenlik kameraları ile korunan hediyelik eşya mağazasından hırsızlık yapan M.D. (25) güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Polisi fark ettiği halde soygun yaptı

İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin el feneriyle içeriyi kontrol etmesine rağmen büyük bir soğukkanlılıkla çekmeceleri karıştırmaya devam eden M.D, operasyon başladığında arka kapıdan kaçarak izini kaybettirdi. M.D, yazarkasa, iki cep telefonu ve çekmecelerdeki 4 bin lira parayı alarak kayıplara karıştı. İşyeri sahibi Hayri Öncül, M.D’yi efendi, aklı başında biri olarak gördüğünü, yaşadığı hırsızlık olayı yüzünden işe aldığını ama pişman olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yağ fabrikasındaki
yangın söndürüldü

İzmir’in Pınarbaşı semtindeki madeni yağ fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü. 7416 sokak 17 numarada bulunan Akgres Yağ Fabrikası’ndan alevler yükselmeye başladı. Madeni yağ üreten işyerindeki yangın kısa sürede büyüyerek işyerini kapladı. Fabrika çalışanlarının yangına ilk müdahaleyi yapmasının ardından vatandaşların ihbarıyla itfaiye ekipleri de adrese gitti. İtfaiyenin çabaları sonrasında alevler diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü. Vatandaşlarda paniğe neden olan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yazarlar