Ege Rodriguez MLS yolcusu

Rodriguez MLS yolcusu

20.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son taksidini ödediği Martin Rodriguez’i takımda tutmak adına mesai harcayan Altay, oyuncuyu ikna edemedi. Şilili için DC United’ın nabız yokladığı öğrenildi 

Rodriguez MLS yolcusu

Spor Toto 1. Lig’in İzmir temsilcilerinden Altay’da Martin Rodriguez’e yapılan teklifler dış basının gündemine geldi. Uzun süredir mali sıkıntılarla mücadele eden siyah beyazlılarda yönetim, 27 yaşındaki futbolcunun 220 bin dolarlık son taksitini ödemiş, Rodriguez’i takımda tutmak için çabalamıştı. Fakat sol kanat oyuncusu Altay’da kalmak istemediğini ifade etmişti. Şili basınının haberine göre, Rodriguez’in eski takımı Colo Colo’nun yıldız oyuncuya ‘geri dön’ çağrısında bulunmasının yanı sıra MLS takımlarından DC United’ın, “Küme düşülmesi durumunda 330 bin dolara serbest kalır” maddesini kabul ettiği ve Şilili’yle ilgilendiği vurgulandı.
Temaslar sürüyor
Öte yandan Amerika ekibinin hem oyuncuyla hem de Altay’la temas halinde olduğu aktarıldı. Sergilediği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Rodriguez’in seçimi de önümüzdeki günlerde netleşecek. Meksika’da, Cruz Azul, Pumas ve Mazatlan gibi takımlarda forma giyen Rodriguez’in o iklimde başarılı olabileceği de satırlara taşındı. İzmir temsilcisinde 29’u lig, 2’si kupa olmak üzere 31 kez sahaya ayak basan Rodriguez, 2291 dakika süre aldı. Bu zaman zarfında 3 kez skor yapan Şilili, 1 defa da gol pası verdi.