Ege Rota Koleji yüzme takımından Türkiye şampiyonluğu

Rota Koleji yüzme takımından Türkiye şampiyonluğu

20.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

10-12 Aralık tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen 11 yaş Türkiye Şampiyonası’nda Rota Koleji erkek yüzme takımı birinciliği kazandı.

Rota Koleji yüzme takımından Türkiye şampiyonluğu

Tüm Türkiye’den yoğun katılımla gerçekleşen şampiyonada İzmir’e yıllar sonra birincilik geldi. Rota Koleji 4x100 metre serbest bayrak takımı Türkiye 2.’si olurken, 11 yaş erkekler 4x50 metre karışık bayrak yarışında Türkiye 1. si oldu. Takım çalışması ve uzun süren antrenmanların karşılığını birincilikle taçlandıran ekip sevincini aileleriyle paylaştı.
Her gün antrenman yaptıklarını, sıkı bir tempoyla çalıştıklarını belirten genç sporcular Poyraz Plana, Arda Kafadar, İsmet Özbekar ve Yağız Yılmaz ödüllerini ve madalyalarını kucakladılar.
Takımın başarılı sporcusu Poyraz Plana, '’Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, öğretmenlerimiz Fikrican Bayram, Çağdaş Coşar ve Cem Avcı'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bu derece için çok çalıştık, çok mutluyuz’’ dedi. Kazanmış oldukları şampiyonluğu sıkı bir disipline borçlu olduklarını dile getiren genç sporcular, hedefleri arasında milli sporcu olarak Türkiye'yi her platformda temsil etmek olduğunu belirtti.