Ege Şaban, siftah için gün sayıyor

Şaban, siftah için gün sayıyor

25.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da yıldızı parlayan ve bu sezon Göztepeli olan Şaban, sarı kırmızılı formayla henüz gol atamadı. Derbiyi bekleyen genç futbolcu, eski takımının filelerini havalandıracağını söyledi

Şaban, siftah için gün sayıyor


Göztepe, Karşıyaka’dan Şaban’ı transfer ederek ezeli rakibine “Transfer golü” atmıştı. Şaban, “Futbolcuların bir kulüpten başka bir kulübe transferi, gol olmaz. Gol, sahada atılır. Göztepe’deki ilk golümü pazar günü eski takımım Karşıyaka’yaatıp Göztepe formasıyla siftah yapacağım” dedi. Göztepe’nin galibiyetine katkı koymak istediğini sık sık dile getiren genç yıldız, “Geçen yıl Karşıyaka formasıyla Göztepe karşısında yaşadığım galibiyet sevincini, bu kez Göztepe formasıyla tatmak istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tribüne kulaklarını tıkadı
İzmir’in iki köklü kulübü Karşıyaka ile Göztepe’yi karşı karşıya getirecek derbi öncesi heyecan giderek yükselirken, pazar günkü randevunun en kritik ismi olması beklenen Şaban, maç öncesi ilginç açıklamalar yaptı. Gol siftahını KSK maçında yapacağını iddia eden Şaban, duygularını şöyle özetledi: “Karşıyakalı taraftarların maçta bana gösterecekleri tepkiye hazırım. Kulaklarımı tepkilere karşı tıkayacağım. Ailem Karşıyaka’da oturuyor ama Karşıyaka’da gezemiyorum. Karşıyaka ile bağım hiçbir zaman kopmadı. Hocam görev verirse, sahaya çıkıp işimi yapacağım. Bu maçı kazanıp yeni bir sayfa açacağız.”

2 bin 400 polis görev yapacak

İzmir’de ezeli rekabetleri ülke sınırlarını aşan Karşıyaka ile Göztepe arasında pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak derbi maçta 2400 polis, 300 özel güvenlik personeli görev yapacak. 4 bin 200 kişilik kontenjan ayrılan Göztepe taraftarları Mersinli tarafındaki kale arkası tribününe maç günü 14.00-15.30 saatleri arasında alınacak. Karşıyaka taraftarlarına kapılar 16.00’da açılacak. Bu saatten önce stat çevresine KSK’lilerin girmesi yasak. Toplu halde maça gitmelerine yasak getirilen Göztepeliler, Bornova Ağaçlı Yol’da toplanıp grup halinde stada alınacak. Karşıyakalılar da deniz yoluyla maça gidemeyecek; İZBAN’a yönlendirilecek. KSK’liler, stada ulaşım için Halkapınar İstasyonu’nu kullanacak. Stadı önce Karşıyakalılar terk edecek.