Ege Salon doldu taştı!

Salon doldu taştı!

10.11.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Sağol Atam’ belgeseli galasına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz “Cumhuriyetimizin 100. yılına sahip çıkalım, çok güzel bir şey yapalım istedik” dedi.

Salon doldu taştı

Cumhuriyet’in 100. yılı onuruna, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın tarihe armağan ettiği “Sağol Atam” belgesel filminin galası büyük bir izdihamla muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi. Havranlı Seyit Onbaşı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile arasında geçen anıların anlatıldığı film,  bugün TV8’de yayınlanacak. 

Haberin Devamı

Gösterim öncesinde, belgeselde yer alan ve sözleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarından; Hakan Koparan, Metin Durkutlu, Abdullah Şimşek ve Zafer Dutçu’ya, bestesi ise; Abdullah Şimşek’e ait olan “Sağol Atam” türküsü, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Sanatçısı Osman Çiçek tarafından seslendirildi. Seyircileri duygulandıran “Sağol Atam” türküsü yoğun istek üzerine ikinci kez okundu.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Tarihimize sahip çıkarsak geleceğimize yön verebiliriz. Cumhuriyetimizin 100. yılına sahip çıkalım çok güzel bir şey yapalım istedik” diye konuştu.