Ege Selçuk lezzetleri damaklara tat verdi

Selçuk lezzetleri damaklara tat verdi

24.02.2017 - 05:36 | Son Güncellenme:

Kuşadası’nda ikincisi düzenlenen Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na katılan Selçuk Belediyesi standında usta aşçıların yöresel yemekleri sergilendi.

Selçuk lezzetleri damaklara tat verdi

Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’ndaki Selçuk Belediyesi standı Egeli başkanların büyük beğenisini kazandı. Selçuk Belediyesi çalışanlarının katkılarıyla yapılan yemekler hakkında bilgi veren Zeynep Tankaş; ilk gün Girit usulü kuzu etli şevketi bostan, ot kavurma ve on çeşit ottan yapılan gözleme sunulduğunu dile getirdi. Tankaş, “25 kilo şevketi bostan pişirdik, 50 kilo ot kavurduk, 400 tane gözleme yaptık. Çok yoğun bir talep vardı. İkinci gün menümüzde Girit usulü kuzu etli enginar ve incir tatlısı var” dedi. Fuar, 25 Şubat’a kadar açık.