24.02.2017 - 05:36 | Son Güncellenme:
SELÇUK DHA
Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’ndaki Selçuk Belediyesi standı Egeli başkanların büyük beğenisini kazandı. Selçuk Belediyesi çalışanlarının katkılarıyla yapılan yemekler hakkında bilgi veren Zeynep Tankaş; ilk gün Girit usulü kuzu etli şevketi bostan, ot kavurma ve on çeşit ottan yapılan gözleme sunulduğunu dile getirdi. Tankaş, “25 kilo şevketi bostan pişirdik, 50 kilo ot kavurduk, 400 tane gözleme yaptık. Çok yoğun bir talep vardı. İkinci gün menümüzde Girit usulü kuzu etli enginar ve incir tatlısı var” dedi. Fuar, 25 Şubat’a kadar açık.