Ege Seni yalnız bırakmayız

Seni yalnız bırakmayız

12.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Göztepeli taraftarlar, son dönemde eleştiri oklarına maruz kalan Başkan Mehmet Sepil’e Twitter’da sahip çıktı. ‘SeniYalnızBırakmayız’ hashtagi ile duygularını dile getirdi, sonuna kadar yanındayız mesajı verdiler

Seni yalnız bırakmayız

Geçtiğimiz günlerde şartların oluşması halinde Göztepe’yi devretmeye hazır olduğunu söyleyen Mehmet Sepil, ciddi bir şekilde eleştirilmişti. Twitter’dan Sepil’e yoğun ilgi gösteren sarı kırmızılı taraftarlar, Sepil’in Göztepe’nin başına geçtikten sonra kulübe değer kattığını aktardı.
Sepil döneminde 2. Lig’den Süper Lig’e çıktıklarını hatırlatan Göztepeliler, 65 yaşındaki futbol adamının tesis sıkıntısı yaşayan takımlarına tesis kazandırdığını ve uzun seneler hayalini kurdukları stadı semte yaptırarak düşlerini gerçekleştirdiğini vurguladı.

Haberin Devamı

‘Seninle zaferlere koşacağız’

Kulüp için verdiği onca emeği asla unutmayacaklarını belirten taraftarlar, Sepil’in adının Göztepe tarihine altın harflerle yazıldığını söyledi. Başkanlarının Göztepe taraftarı olduğu için şanslı olduklarını dile getiren sarı kırmızılılar, takımlarının Başkan Mehmet Sepil’le zaferlere koşacaklarına inandıklarını aktardı. Öte yandan bir destek de ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu’ndan geldi. Fanatik bir Göztepe taraftarı olan Kocaoğlu, kendi hesabından paylaşım yaparak, “Özel insan, güzel başkan Mehmet Sepil” ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği tek ses tek yürek

Kulüpler Birliği’nde seçim heyecanı yaklaşırken, taraflar bugün saat 14.00’te Beşiktaş’taki Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de bir araya gelerek toplantı düzenleyecek. Kritik buluşmada başkanlık seçimi gerçekleştirilecek. 18 kulüp başkanının Sepil isminde birleştiği iddia edilirken, mevcut başkan Sepil’in yeniden başkan olması bekleniyor.