Ege 'Sevmeyenin geleceği olmaz'

'Sevmeyenin geleceği olmaz'

16.04.2018 - 00:06 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısını artık Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da başlattı ve her ay muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunacak.

Sevmeyenin geleceği olmaz

Bu kapsamda ilk muhtarlar buluşmasını geçtiğimiz Cuma günü Altıntaşlar Düğün Salonu’nda gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun yanı sıra ilk toplantıya AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Kepsut, Dursunbey, Susurluk, Bigadiç, Sındırgı, Balya, İvrindi, Savaştepe, Altıeylül ve Karesi ilçesine bağlı mahalle muhtarları ve Belediye başkanları katıldı.

Haberin Devamı

‘Çok önemliler’

Muhtarlar buluşmasına ilişkin 3 bölgede planlanan toplantının ilki merkeze yakın ilçelerde planlanırken, diğer toplantılar, Bandırma, Erdek, Manyas, Gönen ile Edremit, Havran, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye mahalle muhtarları ile gerçekleştirilecek.

Mahalle muhtarlarının her zaman kendileri için büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan Zekai Kafaoğlu’nun, “Muhtarları sevmeyen siyasetçinin geleceği yoktur. Muhtarların tecrübesinden istifade etmeyen siyasetçinin geleceği olamaz” sözleri muhtarlardan büyük alkış aldı.

‘Seçilmek kolay değil’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu muhtarlara ilişkin yaptığı konuşmada sözlerine şöyle başladı: “Demokrasinin beşiği siyasetin vaz geçilmez unsurları cefakar, vefakar her zaman vatandaşla, sorunlarla göğüs göğüse mücadele eden çok değerli muhtarlarımız hoş geldiniz. Muhtarları sevmeyen siyasetçinin geleceği yoktur. Muhtarların tecrübesinden istifade etmeyen siyasetçinin geleceği olamaz. Kolay değil en küçük birimde seçilmek. Oranın sorunlarını bilmezse orada yaşayan vatandaşların duygularıyla duygulanamazsa bir dahaki dönem seçilemez. Onun için muhtarların tecrübesinden, bilgi ve birikiminden istifade eden yolda şaşırmaz.”

Yazarlar