Ege Şoförün dikkati hayat kurtardı

Şoförün dikkati hayat kurtardı

14.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Manisa’da geçen ay araç içinde bayılan kadını hastaneye götüren halk otobüsü şoförü Oğuz Betaş bu sefer de kalp krizi geçirdiğini anladığı yolcusunu kurtardı.

Şoförün dikkati hayat kurtardı

Horozköy-Yenigaraj güzergahında yolcu taşıyan özel halk otobüsünün şoförü Oğuz Betaş, sabah Atatürk Mahallesi civarındayken yolculardan Nihat Turan’ın (40) ayakta durmakta zorlandığını fark etti. Başka bir yolcunun yardımıyla Turan’ı yanına oturtan Betaş, Turan’ın kalp krizi geçirmesinden şüphelenip, güzergahını değiştirdi ve Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’ne gitti.

Haberin Devamı

Sağlık durumu iyi

Otobüs şoförü, hastane önünde indirdiği yolcuyu acil servis ekiplerine teslim etti. Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edilen Turan’ın, kalp krizi geçirdiği, anjiyo yapılıp, kalp ana damarına stent takıldığı ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
Kahraman şoför Oğuz Betaş, ocak ayında seyir halindeyken otobüs içerisinde aniden rahatsızlanan ve bayılan Reyhan Akgünlü’yü, güzergahını değiştirerek hastaneye götürmüş ve sağlık çalışanlarına teslim etmişti.