Ege Sürdürülebilir başarı

Sürdürülebilir başarı

26.05.2017 - 02:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de üst üste 5 galibiyet alarak tarihinin en iyi serisine imza atan Akigo’da, Teknik Direktör Okan Buruk, sürdürülebilir başarı hedeflediklerini söyledi

Sürdürülebilir başarı

Düşme hattının tek basamak üzerinde devraldığı Akhisar Belediyespor’u 7 maçta 6 galibiyetle, ligde yedinci sıraya taşıyan Teknik Direktör Okan Buruk, “İyi giden bir çizgimiz var. Kazandığımız son 5 maçta 20 gol atarken, yalnız 1 gol yedik. Bunların hepsi bizim için çok önemli ve değerli veriler” dedi.

Haberin Devamı

SAKATLIK OLMADI

Takımın başarısını tetikleyen unsurun ne olduğuyla ilgili yorum yapan Buruk, “Farklı bir takım dizilişine geçtik. Oyuncular, kendi mevkilerinde daha iyi performans sergilemeye başladılar. Kazanan 11’de ceza ve sakatlık olmaması da bu periyotta avantajımız haline geldi” dedi. “Futbolcularım saha içinde istediğim taktikleri iyi uyguluyor” diyen Buruk, şöyle devam etti: “İyi bir uyum yakaladık. Birlikte oynamaktan zevk alan bir kadromuz var. Önümüzdeki sezon da bu kadroyla yola çıkarak başarıyı devam ettireceğiz.”

Stat inşaatı hızla ilerliyor

Akhisar Belediyespor yeni sezonda evinde oynamayı hedefliyor. İnşaat sürecine ilk olarak 2013’te başlanan ama çeşitli nedenlerle yarıda kalan yeni stadyum, son aşamaya doğru ilerliyor. Tesisin 22 Mart’ta yenilenen ihalesini 71 milyon 240 bin TL bedelle alan MAY İnşaat, aradan geçen 2 ayda büyük yol aldı. Stadın, Sakarya ve İzmit’te imal edilen çelik çatısı monte edilmeye başlandı.