Ege Tam Pamukkale’ye göre!

Tam Pamukkale’ye göre!

05.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pamukkale Belediyesi, geçen yıl da katıldığı Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde yeniden sahne alıyor. Organizasyonun sloganı, Tam Bana Göre...

Tam Pamukkale’ye göre

Pamukkale Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ülkenin dört bir yanından katılımın sağlandığı Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’ne katılıyor. Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde bugün başlayacak ve 9 Ekim’e kadar sürecek olan organizasyonun sloganı, Tam Bana Göre Festival… Festivalde Pamukkale Belediyesi çeşitli branşlarda yarışmalara katılacak.
Belediye, geçen yıl 8 takım arasında şampiyon olunan ayak tenisi branşının yanı sıra dart, masa tenisi ve penaltı yarışmasında da temsil edilecek. Coğrafi işareti Denizli Kekiği adıyla alınan kekikle birlikte, nar ve lavantanın tanıtımı da yapılacak.
Pamukkale Belediyesi, geçen yıl yapılan proje yarışmasından da ödülle dönmüştü. Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde, Seyir Tepesi Şehir Ormanı’ndaki gençlere yönelik hizmetleri kapsayan Gençlik Vadisi Projesi, ödüle layık görülmüştü. Ödül, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti.