Ege ‘Tek bir kişiyi bile işsiz bırakmayız’

‘Tek bir kişiyi bile işsiz bırakmayız’

23.02.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Deprem bölgesine 20 TIR yardım malzemesi gönderen Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Olgun, “İlçemize gelen tüm depremzedelerimize fabrikalarımızda iş imkânı sağlayacağız. Bir tek depremzedemiz işsiz kalmayacak” dedi.

‘Tek bir kişiyi bile işsiz bırakmayız’

Oda üyesi firmalar ile depremzedeler arasında köprü görevi göreceklerini belirten Olgun, “Yardım Kampanyamız süresince Kaymakamımız Ercan Öter, gönüllülerimiz ve yardımseverlerimizin katkılarıyla 20 tır yardım malzemesini deprem bölgelerine gönderdik. Sonrasında bölgeye hareket ederek yardımların dağıtılmasını koordine ettik. Odamız bünyesinde oluşturduğumuz Umut Market’i ile Torbalı’ya gelen 250’yi aşkın depremzede vatandaşımızın; hijyen, gıda ve giysi gibi ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşıladık. Şimdi, sıra kardeşlerimize istihdam sağlamakta” dedi.

Haberin Devamı

Bünyelerinde kurulan İŞKUR biriminde, taleplerin toplanacağını belirten Abdulvahap Olgun, noktayı şu sözlerle koydu: “İş dünyası olarak üzerimize ciddi bir görev düşüyor. Üyelerimizi, depremzede vatandaşlarımıza istihdamda öncelik vermeye çağırıyoruz.”