Ege Televizyon vericisi hırsızları tutuklandı

Televizyon vericisi hırsızları tutuklandı

14.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Demirci’ye bağlı Öksüz Köyü’ndeki Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’na (TRT) ait vericilerden, elektrik malzemeleri çaldıkları ileri sürülen 3 kişi tutuklandı.

Televizyon vericisi hırsızları tutuklandı

Devriye görevi yapan Demirci İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ökzülü Köyü’ndeki TRT vericisinin yanında şüpheli bir otomobilin kendilerini görünce hızla uzaklaştığını fark etti.

Salihli’de durduruldu
Bunun üzerine otomobilin peşine düzen jandarma ekipleri, kovalama sonucu otomobili Salihli girişinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada TRT vericilerinden çalındığı belirlenen üçlü trafo ve buna ait bakır kablo, trafo yağı, taşımada kullanılan bidon, hortum ve olayda kullanıldığı değerlendirilen anahtar, eldiven ve yağlı elbiseler ele geçirildi. Otomobildeki E.A., H.Ö. ve Ç.G. gözaltına alındı. Bölgede daha öncede meydana gelen benzer 5 ayrı olayla bağlantıları olup, olmadığı araştırılan 3 zanlı, sevk edildikleri Demirci Adliyesi’nde tutuklandı.

Haberin Devamı

Manisa’daki kazalar MOBESE kameralarında

Manisa’da farklı zamanlarda meydana gelen trafik kazaları ile bir otomobilin ateş alıp alev topuna dönmesi, kentteki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis görüntüleri gazetecilere dağıttı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, kent merkezindeki 48 noktada bulunan 60 MOBESE’ye takılan ilginç kareleri kamuoyu ile paylaştı. İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, MOBESE kameralarındaki ilginç görüntülerin dikkatsizlikten kaynaklanan kazalar olduğunu belirtip, “Kazaların büyük bir oranı ya şoförlerin ya da yayaların dikkatsizliğinden kaynaklanmaktadır. Eğer trafik kurallarına birebir uyulursa inanıyoruz ki kazaları en asgari düzeye inecektir. Bu konuda vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaya çağırıyoruz” diye konuştu.
İLKER KILIÇASLAN DHA

Haberin Devamı

Polis, 104.5 kilo esrar ele geçirdi

Bornova’da, üç gün arayla düzenlenen iki ayrı operasyonda, yaklaşık 104.5 kilo esrar ele geçirildi. Operasyonlarda 3 kişi de yakalandı. Ekipler, salı günü sürücüsünden şüphelendikleri otomobilde yaptıkları aramada, 21 kilo 160 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan elektrikçi V.B., işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Dün de saat 08.00 sıralarında yine Bornova girişinde düzenlenen ikinci operasyonda, H.B. ile İ.Ö., 83 kilo 200 gram esrarla yakalandı. H.B. ve İ.Ö., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kasiyer genç intihar etti
Denizli’deki Teraspark Alışveriş Merkezi’nde bulunan bir süpermarkette kasiyer olan 27 yaşındaki Ali Kızılarslan, ormanlık alandı kendini ağaca asarak intihar etti. Kızılarslan’ın sevdiği kızdan karşılık bulamayınca başkasıyla nişanlandığı ardından da bunalıma girdiği öne sürüldü. Kızılarslan’ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.