Ege ‘Tire, sınıf atlayacak’

‘Tire, sınıf atlayacak’

23.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Tire, sınıf atlayacak’

Tire Bağımsız Belediye Başkan adayı Emel Gündüz Denizaslanı, 31 Mart yerel seçimlerine iddialı hazırlanıyor. Denizaslanı, Tire için yapacağı işleri iki ana gruba ayırdığını kaydetti.

Haberin Devamı

Birinci grupta ilçede yapılamamış 41 projeye yer veren Denizaslanı, bu projelerden bazılarını şöyle sıraladı:

“Merkezde otopark ve tuvalet sorunu çözülecek, atıl kalmış olan şehir garajı, Büyükşehir’le anlaşma sağlanarak Sivil Toplum Köyü olarak ilçeye kazandırılacak. Kanalizasyon düzenlemesi yapılacak.

Engellilere destek

Engellilere ve yoksul yaşlılara bakım hizmetleri desteği verilecek. Engelli grupları için eğitim merkezleri açılacak. Tarımla uğraşanların su sorunu çözülecek, gübre desteği verilecek. İlçeye orta ölçekli bir mezbaha yapılacak. Kırsaldan atık su parası alınmayacak. Tostçular sokağı yeniden yapılandırılacak.”

Denizaslanı, ikinci grupta da, sosyal, ekonomik, eğitim, kültür alanlarında Tire’ye sınıf atlatacak projeler uygulamak istediğini vurguladı, “En az 5 eski konağı butik otele dönüştürmek istiyoruz. Meme kanseri nedeniyle ameliyat olan hastanın, yaşam kalitesini artırmak için rehabilitasyon merkezi kuracağız. Tire Çağdaş Eğitim Kooperatifi’ni hayata geçireceğiz” dedi.