Ege ‘Toprağı layıkıyla kullanacağız’

‘Toprağı layıkıyla kullanacağız’

23.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “İzmir’in topraklarını daha iyi kullanmamız gerekiyor” dedi.

‘Toprağı layıkıyla kullanacağız’

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ziraat Odası başkanları ile Tarım ve Orman İl Müdürü’nü ziyaret etti. Sorunlarla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceğini belirten Çankırı, İzmir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Mustafa Özen’i, Ziraat Odası Başkanları ile ziyaret ederek katladı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın yanı sıra AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cevdet Çayır, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak ve 14 ilçenin ziraat odası başkanı katıldı.

Haberin Devamı

‘El ele veriyoruz’

Yeni dönemde tarım alanında destek ve yatırımları da içine alan düzenlemeler yapılmasını beklediğini ifade eden Çankırı, “Halkımıza ve İzmir tarımına katkı sağlayacak her türlü projede sizlerle birlikteyim” dedi.
İzmir’in bereketli topraklarında tarımsal faaliyetlerin üzerine çıkmasını hedeflediğini ifade eden Ceyda Bölünmez Çankırı, “El ele vererek Ege’nin incisi İzmir’in bereketli topraklarını daha kapsamlı ve layıkıyla kullanacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve saygıdeğer eşi Emine Erdoğan olmak üzere Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye tarım alanında gerekli düzenleme ve desteklerin yapılmasına vermiş olduğu katkılardan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.