Ege Toptan hizmet!

Toptan hizmet!

01.12.2017 - 01:14 | Son Güncellenme:

‘Toptan çözüm ekipleri’, ihtiyaç duyulan tüm fiziki düzenleme ve altyapı çalışmalarını 386 mahallede tamamlamak için harekete geçti. Eksikler, hızla tamamlanıyor...

Toptan hizmet

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Toptan Çözüm ekipleri, 5 yıllık aradan sonra yeniden iş başında. 2007- 2013 yılları arasında girdikleri mahallelerde ihtiyaç duyulan tüm fiziki düzenleme ve altyapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayıp çıkan Toptan Çözüm ekipleri, ilk etapta Karabağlar, Karşıyaka, Bayraklı, Balçova, Buca, Bornova, Çiğli, Gaziemir, Narlıdere, Güzelbahçe ve Konak ilçelerinin mahallelerine el attı.

Haberin Devamı

Muhtarlar istemişti

Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantılarda gelen istekler doğrultusunda İZBETON, İZSU, ESHOT, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Trafik Denetleme Şubesi elemanlarından oluşturulan ‘Toptan Çözüm’ ekipleri, 11 ilçenin 386 mahallesinde çalışmalar yürütmeye başladı.
Muhtarlarla yapılan görüşmeler sonunda ilçelerdeki eksik ve ihtiyaçları belirlenen bölgelerde hızlı bir biçimde altyapı ve fiziki düzenlemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Toptan Çözüm” ekipleri, bu kapsamda sathi kaplama, asfalt serimi, sokak parke tamiri, park düzenlemeleri, oyun grupları, okul önüne bariyer, yükseltilmiş yaya geçidi, cami temizliği, branşman ve şebeke yenileme, yağmur suyu hatlarını yenileme ve kanalizasyon çalışmaları yapıyor.
Ekipler özellikle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun mahalle toplantılarında tespit edilen eksiklikleri hızlı bir biçimde gideriyor.