Ege Trafik sorunu için bu kadar toplantı yapmadı

Trafik sorunu için bu kadar toplantı yapmadı

27.12.2017 - 01:05 | Son Güncellenme:

Bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesine dönen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sahadaki turlarına Buca ve Konak’tan başladı.

Trafik sorunu için bu kadar toplantı yapmadı

Bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesine dönen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sahadaki turlarına Buca ve Konak’tan başladı. Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun CHP’nin 7 Ocak’taki İl Kongresi nedeniyle yaptığı toplantıları hatırlattı, “Şu sıralar partisine il başkanı aramakla meşgul. Siyasi meşgalelerinden İzmirimizin sorunlarına eğilmeyi düşünürse Buca’nın, Konak’ın sokaklarında yürüsün, esnafı dinlesin, insanlarımızın taleplerine kulak versin” dedi.

Haberin Devamı

Atilla Kaya, yerel yönetimlerde iktidarda olan CHP’li belediyeleri eleştirerek kent trafiğinin içinden çıkılmaz hale geldiğini, en kıymetli değer olan zamanın yollarda geçirildiğini söyledi ve şöyle konuştu:

“Yıl 2017, İzmir’in hala ulaşım master planı yok. Alternatif yollar, trafiğin yoğun olduğu saatlere ilişkin bir planlama ve koordinasyon konusunda ne bir proje ne de bir çalışma var. Ama CHP’li Sayın Kocaoğlu, bir aydır CHP’nin il başkanını belirlemek adına 10 kez toplantı yaptı. İzmir’in acil çözüm bekleyen trafik sorunu adına attığı somut bir adım maalesef yok.”

‘Gündemi kongre’

İzmirli hemşehrilerimizin gündemi trafik. Kocaoğlu’nun gündeminin CHP İl Kongresi olduğunu vurgulayan Kaya, “İzmir’in tüm sorunları çözülmüş, kentte hiçbir sıkıntı yokmuş gibi, çıkıp siyaset peşinde koşmak Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yapacağı bir iş değildir” dedi.