Ege Tribünlerden 4 milyon!

Tribünlerden 4 milyon!

02.03.2023 - 00:30 | Son Güncellenme:

Yüzyılın deprem felaketleri sonrasında iyilikte birleşerek derbi maç oynayacakmış gibi kampanya düzenleyen ve 81 bin 316 adet hatıra bileti satan İzmir’in ezeli rakipleri Karşıyaka ve Göztepe, tüm geliri İzmir Yardıma Koşuyor’a bağışlayacak.

Tribünlerden 4 milyon

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız 6 Şubat’taki yüzyılın deprem felaketleri sonrasında iyilikte birleşerek derbi maç oynayacakmış gibi kampanya düzenleyip 81 bin 316 adet hatıra bileti satan İzmir’in ezeli rakipleri Karşıyaka ve Göztepe, tüm geliri anlamlı bir organizasyona bağışlayacak. Depremzedeler için bilet satışında iki takım arasında 1981 yılında oynanıp o dönem 2. Lig’de Dünya seyirci rekorunun kırıldığı 80 bin kişilik unutulmaz derbiyi bile geride bırakan Kaf Kaf ve Göz Göz, elde edilen 4 milyon 65 bin 800 lira geliri Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri başta olmak üzere 36 kurumun koordinasyonuyla başlatılan “İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyasına bağışlayacak.

Haberin Devamı

“İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyasında toplanan tüm bağışlar Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde konut yapımı için kullanılacak.

Ortak açıklama geldi

İki köklü kulüp ortak açıklama yayınlayarak TekTribünTekYürek hatıra bileti organizasyonu ile birlikte depremzede vatandaşlara destek olma hassasiyeti gösteren herkese teşekkür etti. Yapılan açıklamada, “Hatıra bileti satışlarından elde edilen tüm gelir Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri başta olmak üzere 36 kurumun koordinasyonuyla başlatılan “İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyasına bağışlanacak. “İzmir Yardıma Koşuyor” kampanyasında toplanan tüm bağışlar Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde konut yapımı için kullanılacak. #TekTribünTekYürek hatıra bileti organizasyonumuz ile birlikte depremzede vatandaşlarımıza destek olma hassasiyeti gösteren herkese teşekkür ederiz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” denildi.