Ege Turkmall’dan dev dönüşüm projesi!

Turkmall’dan dev dönüşüm projesi!

24.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu İzmir’in kentsel dönüşümde acilen harekete geçmesi gerektiğini söyledi, 2022 yılında Forum Göztepe projesine imza atacaklarını müjdeledi

Turkmall’dan dev dönüşüm projesi

Alışveriş merkezi, rezidans, konut ve karma projeleriyle 25 yıldır Türkiye’de ve dünyada 12 milyon metrekarelik proje inşa eden, toplamda 8 milyar dolardan fazla yatırıma imza atan Turkmall, İzmir’de yeni kentsel dönüşüm ve karma kullanımlı projeler için düğmeye bastı. 10’dan fazla ülkede, 30’dan fazla iş ortaklığının da sorumluluğunu üstlenen Turkmall, geçen 25 yıl içinde Forum Avm, Novada Avm, Praktiker, Metro, Cinemaxx gibi dünya devlerini ülkemize getirdi.
Mükemmellik ödülü
Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, vizyoner bir bakış açısıyla günümüzün ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikteki sosyal alanları, alışveriş ve modern yaşamı bir arada sunacak projeler üzerine yoğunlaştıklarını söyledi. Eyüboğlu, “2 bin 500’den fazla kiralama yaptık, projelerimizde her yıl 150 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Türkiye’deki perakende pazarını geliştirmeyi öncelik olarak kabul ettik. Yatırım geliştirmedeki liderliğimiz ve servis kalitemizle öne çıkarak IAIR Awards 2011’de Perakende Geliştiricisi kategorisinde Gayrimenkul’de Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldük. Faaliyetlerimize Türkiye, Kazakistan, Balkanlar ve Kuzey Afrika’da devam ediyoruz” dedi.
‘3 yılda tamamlanacak’
İzmir’in kentsel dönüşüm konusunda acilen harekete geçmesi gerektiğini ve bir özel şirket olarak kentin en büyük kentsel dönüşüm projesini 2022 yılında yaşama geçireceklerini vurgulayan Eyüboğlu, “İzmir’de herkes tarafından kabul gören Forum Bornova markasının ardından şimdi de karma bir proje olan Forum Göztepe’yi hayata geçireceğiz. Burası bizim açımızdan çok değerli bir proje çünkü yalnızca avm ve konut inşa etmeyeceğiz. Meydanı, sokağı ve sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam merkezi oluşturacağız. İzmir’in ihtiyaçlarına cevap verecek, modern mimariye sahip ve sağlam zemin üzerinde kuracağımız projede bin 450 konut olacak. Ticari alanlar, ofis alanları sosyalleşebileceğiniz mekanlar, her daire için bir kapalı otopark gibi pek çok özelliği bir arada sunacağız. Forum Göztepe, hem çevre yoluna hem de metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla ulaşım avantajı da sunuyor. 8 Ocak’ta kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli bir lansman toplantısı da gerçekleştireceğiz. Projeyi 3 yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu.