Ege Tuzcu’dan, Buca’ya yine aynı tarife!

Tuzcu’dan, Buca’ya yine aynı tarife!

27.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şampiyonluk adaylarından Bucaspor 1928, Kırşehir FSK ile golsüz berabere kaldığı randevuda penaltı pozisyonunu değerlendiremeyen hakem Sait Tuzcu’ya isyan etti. Tuzcu, 5 Mart’ta da İzmir ekibinin Urfa maçında attığı golü geçersiz saymıştı

Tuzcu’dan, Buca’ya  yine aynı tarife

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğun iddialı ekiplerinden olan Bucaspor 1928, evinde Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile golsüz berabere kaldı. Fırtına, girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremezken, bir kez daha hakem Sait Tuzcu isyanı yaşandı. 5 Mart 2022’de Şanlıurfaspor’u konuk eden İzmir ekibi, Berke Bıyık’ın kafayla attığı gole sevinse de maçın 1. yardımcı hakemi Tuncay Ercan, bayrağını kaldırarak topun dışarıdan oynandığına hükmetmişti. Maçın hakemi Sait Tuzcu da golü iptal etmişti. Tuzcu, Kırşehir karşılaşmasında da deplasman ekibinden Sinan Altınel’in Enes Alıç’a ceza sahası içerisinde yaptığı müdahale sonrası penaltıyı es geçti. Önce saha içerisinde başlayan tartışmalar, karşılaşmanın ardına da taşındı. Kulüp sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 5 Mart’ı hatırlatıp, “Geçmişten günümüze değişmeyen bazı şeyler!” notunu düştü.
Golcüler suskun
Bucaspor 1928, bu sonuçla 6 maç sonunda 4. beraberliğini alıp 10 puana yükselirken, golcülerinden istediği katkıyı göremedi. 6 maçta 4 kez rakip fileleri havalandıran Fırtına’da Tunç Murat Behram, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının 50. dakikasında penaltıdan 1 gol atarken, Mehmet Fuat Gölbaşı, Berke Bıyık, Erhan Şentürk, Recep Gül henüz siftah yapamadı. Kalan 3 gol ise bu sezon başında Manisa FK’dan transfer edilen tecrübeli oyuncu Erhan Çelenk’ten gelmişti. Buca haftayı lider İskenderun’un 5 puan arkasında Play Off hattında kapadı.