Ege ‘Üç yabancı dil eğitimi bulunan tek kurum’

‘Üç yabancı dil eğitimi bulunan tek kurum’

19.04.2017 - 03:41 | Son Güncellenme:

Ege Bölgesi’nde bünyesinde Yabancı Dil Laboratuvarı kuran ilk özel okul özelliği bulunan Çamlaraltı Koleji, 63 yıllık birikimle, eğitimde kaliteden ödün vermeden yeni hedeflere koşuyor.

‘Üç yabancı dil eğitimi bulunan tek kurum’

Ekip çalışmasına büyük önem verdiklerini belirten Genel Müdür Gülçağ Gençer, “Öğrencileri, yetenekli oldukları ve kariyerlerine devam etmek istedikleri alanda, temeli sağlam ve donanımlı bilgilerle yetiştiriyoruz. Hem ulusal hem de uluslararası platformlarda yüksek başarı gösteren Çamlaraltı Koleji öğrencileri, Atatürk ilkelerine bağlı, eleştirel düşünmeyi bilen, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, ahlaklı bireyler olarak yollarına devam ediyor” dedi.

Haberin Devamı

İzmir’de üç yabancı dil öğretiminin zorunlu olduğu tek kurum olduklarına dikkat çeken Gençer, ana okulumuzda öğrencilerimiz, üç yabancı dil öğrenerek ve uluslararası birçok proje sayesinde farklı kültürleri tanıyarak, farklı bakış açılarının sunduğu zenginlikten faydalanabiliyor. Bunun yanı sıra, bilim, spor turnuvaları ve mind lab, speed stacks ve satranç gibi dallarda ulusal ve uluslararası karşılaşmalarda farkımızı ortaya koyuyoruz. 63 yıldır olduğu gibi, öğrencilerimizi doğru şekilde yönlendirmeyi hedefliyoruz” vurgusunu yaptı.