Ege Ukraynalı’nın kolyesini kaptı ama yakalandı

Ukraynalı’nın kolyesini kaptı ama yakalandı

23.09.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Birinci Kordon’da, önceki sabaha karşı saat 04.30 sıralarında tek başına yürüyen Ukrayna uyruklu N.K.’ye saldıran bir kişi, boynundaki altın kolyeyi koparıp kaçtı.

Ukraynalı’nın kolyesini kaptı ama yakalandı

N.K.’nin çığlıklarına önce vatandaşlar yetişti. İhbar üzerine harekete geçen polis, İ.K.’yi kısa sürede yakaladı. Kolye, gözaltına alınan zanlının üzerinde bulundu. İ.K.’nin, gasp ve hırsızlık suçlarından 15 sabıkası olduğu ortaya çıktı. Yaşadığı şoktan uzun süre çıkamayan N.K., zanlının yakalanmasına sevindiğini söyledi.

Haberin Devamı

Çorba içmedi diye bıçaklandıHatay’da oturan Abdurrahman Güler (25) ile arkadaşı S.A. (34) gece Alsancak’ta eğlendi. Güler boyoz yemek, S.A. da çorba içmek isteyince tartışma çıktı. Mimar Kemalettin Caddesi’ndeki tartışma büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü. S.A., “Neden çorba içmiyorsun?” diyerek belinden çıkardığı bıçakla, Güler’i sırtından 3 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı. Taksiyle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Güler’in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yakalanarak gözaltına alınan S.A. ise Kantar Polis Merkezi’ne götürüldü.

Otobüs şoförüne yol dayağı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait, Buca-Konak hattında çalışan 104 nolu ESHOT otobüsünün şoförü Erkan Güneş, trafikte yol vermeme yüzünden Şirinyer’de bir sürücü ile tartıştı. Kimliği meçhul olan sürücü sert bir cisimle Güneş’i darp edip kaçtı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yazarlar