Ege Ulukent’te Aura etkisi

Ulukent’te Aura etkisi

02.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir’e kazandırdığı kaliteli konut ve ofis projeleriyle, sektörde kırk yılı geride bırakan Cebeci Yapı, yatırımcının yoğun ilgisine yeni projelerle cevap veriyor.

Ulukent’te Aura etkisi

İzmir Ulukent’teki projelerini tüm hızıyla sürdüren Cebeci İnşaat, 2019’da yepyeni yatırımlar yapmaya hazırlanıyor. Devam eden iki proje ve yeni yılın ilk aylarında başlayacak olan proje hakkında bilgi veren Cebeci Yapı Şirket Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cebeci, “Ulukent’teki ilk site projelerinden olan Aura 1’de çok yoğun bir ilgi ile karşılaştık ve bölgenin gelişmesinde önemli rol oynadık. Bu ilgi ve müşterilerimizden gelen talepler sonrasında yine Ulukent’te ikinci projemiz olan Aura 2’ye başladık” dedi, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“2017 yılının ilk aylarında başladıkları 3 blok ve 210 konuttan oluşan Aura 1’de C Blok inşaatının tamamlandığı, A ve B blokta ise kaba inşaatı bitirmek üzereyiz. Bu yıl içinde başladığımız Aura 2’de ise temel çalışmaları tamamlandı. Aura 2, 11 dönüm arazi üzerinde 4 bloktantan oluşacak. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde toplam 140 konuttan oluşan bir yaşam alanı yaratacağız. 2019 yılında daUlukent’ teki üçüncü projemiz Cebeci Aura Concept’e ve Bayraklı’da Cebeci Aura Office projelerine başlayacağız.”