Ege ‘Univerlist’e iki ödül

‘Univerlist’e iki ödül

07.08.2018 - 23:48 | Son Güncellenme:

Yaşar Üniversitesi Kuluçka Merkezi Minerva’da girişimci genç akademisyenler ve öğrencilerin hayata geçirdiği ‘UniverList.com’, Teknopark İzmir tarafından düzenlenen en iyi startup’ların yarıştığı teknoloji kampı Tech’n Roll’da, iki ödül birden kazandı.

‘Univerlist’e iki ödül

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Teknopark İzmir’in organize ettiği Tech’n Roll’a, Türkiye’nin her yerinden, halihazırda bir girişimi olan veya fikrini belli bir aşamaya getirmiş onlarca genç girişimci başvurdu. Bir ay süren danışmanlık desteğinden yararlanan StartUp’lar, projelerini kurum temsilcileri ve sektörün önde gelen isimlerine aktarma fırsatı buldu. Yurt içi ve yurt dışı üniversiteleri her yönüyle inceleyen, adayların doğru bölüm ve üniversiteyi bulmalarına yardımcı olan UniverList, finaldeki sunumuyla İzmir Ticaret Odası ve Genç Başarı Eğitim Vakfı ödüllerini kazandı.

Haberin Devamı

50 bin ziyaretçi

Öğrencileri tercih ve üniversite seçimine yardımcı olmayı hedeflediklerini belirten Yaşar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü araştırma görevlisi Murat Ödemiş, “Günde 50 bin kişi sitemizi ve uygulamalarımızı ziyaret ediyor. Ağustos ayında 1 milyonun ziyaretçi bekleniyor. Şu ana kadar 47 bin öğrenci, sistemimizi kullanarak tercih yaptı ve liste oluşturdu. Bilgi için www.univerlist.com adresine girmeniz ya da telefonlarına uygulamamızı indirmeniz yeterli. Amacımız, üniversite denince sadece ülkemizde değil dünyada ilk akla gelen site olmak” dedi.