Ege Unutulmaz nikah

Unutulmaz nikah

13.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kınık Hasat Festivali’nde, Belediye Başkanı Doğruer tarafından genç bir çiftin nikahı kıyıldı. Sahnede gerçekleşen sürpriz törende çiftin şahitliğini ise o sırada konser veren Kıraç yaptı

Unutulmaz nikah

Bu yıl 6. kez düzenlenen Kınık Hasat Festivali’nde nikah sürprizi yaşandı. Sahnede gerçekleşen törende, genç çifte sürpriz yapan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından nikah kıyıldı. Nikah şahidi ise, o sırada konser veren ünlü müzisyen ve şarkıcı Kıraç, Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi ve bölge esnafı Halil İbrahim İlgazlı oldu.
Mutluluklar diledi
Hiç unutulmayacak bir an yaşayan gelin ve damada Kıraç’tan bir de sürpriz geldi. Çiçeği burnunda çift, ilk danslarını Kıraç’ın unutulmaz şarkılarından biri olan “Endamın Yeter” ile yaptı. İlk dansın ardından gelinin çiçeğini sahneden attığı festivalde renkli görüntüler yaşandı. Kıraç, “Umarım en zor gününüzde bu günü, bu anı hatırlarsınız ve o zorlukları aşıp ömür boyu mutlu olursunuz” sözleriyle çifti kutladı. Evlilik cüzdanını Sürekli’nin elinden alan gelin Damla Özcan Şengül, “Çok heyecanlıyım, bizim için çok güzel bir şey oldu. Kıraç çocukluğumdan bu yana hayran olduğum bir şarkıcı ilk dansımızı onunla yaptık çok heyecanlıyım” dedi. Damat Emre Şengül ise, “En mutlu günümüzde bizi mutlu ettiler çok mutluyuz çok teşekkür ediyoruz” sözleri ile duygularını dile getirdi.
15 Eylül’de sona erecek festivalde, Türkiye’nin dört bir yanından pek çok yöresel ürün sergileniyor. Festival; yarın Ali Kınık, çarşamba günü Zakkum ve perşembe günü Muazzez Ersoy’u konuk edecek.