Ege Üretim zor iş yanınızdayız

Üretim zor iş yanınızdayız

18.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Üretim zor iş yanınızdayız

Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli, hayvanları telef olan aileye, buzağılarıyla beraber üç sığır gönderdi. Cep telefonuyla da arayıp, “Geçmiş olsun” dedi

Haberin Devamı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Şerbetli Köyü’nde, yıldırım düşmesi nedeniyle sekizi gebe 10 büyükbaş hayvanı telef olan Kızık Ailesi’ne, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yardım eli uzattı. Hayvanların teslimi sırasında aileyi cep telefonundan görüntülü arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Pakdemirli, “Hemen talimat verdim. En azından sizlere bir teselli olsun. Tarım ve hayvancılığın devam etmesi, bu zor ve meşakkatli işte devletin bir nebze de olsa yanınızda olması önemli. Çanakkale’ye geldiğim zaman köyünüzde sizleri ziyaret etmek isterim” dedi.

Çanakkale Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ’ın teslim ettiği hayvanları görünce büyük mutluluk yaşayan Gökhan Kızık, “Tek geçim kaynağımız hayvancılık. Devletimiz bizi desteksiz bırakmadı. Emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İki tane daha

Karadağ da, “Bakanımızın talimatıyla gece yarısı hayvanlarımızı temin ettik. Sabaha karşı tüm nakil işlemimiz bitti. Kızık Ailesi’ne Yıldırım Enerji Holding’in üst yöneticisi Mustafa Kurnaz tarafından da iki sığır hediye edildi. Haftaya teslim edilecek” diye konuştu.