Ege ‘Uşak’ı daha da geliştireceğiz’

‘Uşak’ı daha da geliştireceğiz’

06.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti’nin Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Çakın ve parti yönetimi, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı ziyaret etti.

‘Uşak’ı daha da geliştireceğiz’

AK Parti’nin Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Çakın ve parti yönetimi, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Ziyarete ayrıca AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve AK Parti Uşak İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Enes Kale katıldı.

Haberin Devamı

Kalıcı eserler bıraktı

2014’te AK Parti’den Uşak Belediye Başkanı seçilen Nurullah Cahan, 5 yıllık görev süresince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kalıcı eserler bırakmak için çalışmalar yaptıklarını ve hizmetlerin AK Parti Belediyeciliği ile süreceğini belirtti. Cahan, “Kentpark, mahalle konakları, köprülü kavşaklar, kentsel dönüşüm, modern yollar, park ve bahçeler gibi çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdik” dedi. AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın da, gelecek dönemde de önemli çalışmalara imza atmak istediklerini kaydetti, “Kenti daha da geliştireceğiz” diye konuştu.