Ege Uşak Üniversitesi’nin çehresi çok değişecek

Uşak Üniversitesi’nin çehresi çok değişecek

16.11.2017 - 04:37 | Son Güncellenme:

Altyapıya önem veren Belediye Başkanı Cahan, Uşak Üniversitesi için de bir çalışma başlattı. Yükseköğretim kurumunda çevre düzenlemesi ve yol yapımı için hummalı bir faaliyet var

Uşak Üniversitesi’nin çehresi çok değişecek

Öğrencilerin ve üniversite personelinin çevre düzenlemesi konusundaki talepleri üzerine Uşak Belediyesi ve Uşak Üniversitesi arasında protokol imzalandı. Bu kapsamda; çevre düzenlemesi ve yol yapım çalışmaları kış öncesi hız kazandı. İslami İlimler Fakültesi ve üniversite giriş kısımlarında başlatılan çalışmalar, memnuniyetle karşılandı. Uşak Üniversitesi’nde yaptığı incelemelerde Belediye Başkanı Nurullah Cahan’a, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yaşar, UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen eşlik etti.

Haberin Devamı

15-20 gün sonra hazır

“Burada eğitim gören tüm öğrencilerimiz bizlerin evladı. Onlara, akademisyenlerimize, eğitim camiamıza yönelik yapılan tüm çalışmalar bizler için çok kıymetli” diyen Başkan Cahan, şöyle devam etti: “Üniversite, bizim üniversitemiz. Burada eğitim gören 30 binin üzerindeki öğrencimiz de bizlerin misafiri. Kampüsümüzün giriş kısmında yer alan bölümün düzenlenmesi için protokol imzaladık. 15-20 gün içerisinde de bitireceğiz. Ege’de parlayan bir yıldız olan ve önemli fakülteleri barındıran üniversitemiz, çalışmalar bittiğinde daha güzel olacak” dedi. Rektör Vekili Sayın Dalkıran ise, “Burada çevre düzenlemesi oldukça eksikti. Başkanımızın yardımıyla bu işleri hallediyoruz. Buradaki faaliyetlerden, çalışan iş makinelerinden dolayı gerçekten mutluyuz” diye konuştu.