Ege Uşaklının refahını artıran yatırımlar

Uşaklının refahını artıran yatırımlar

02.06.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Hükümetin girişimleriyle önemli projelerin hayat bulduğu Uşak’ta Sivaslı ilçesine 30 yataklı devlet hastanesi kazandırılıyor

Uşaklının refahını artıran yatırımlar

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde yapılacak olan 30 yataklı devlet hastanesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene; Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ile Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve kent protokolü katıldı.

Haberin Devamı

En iyi hizmeti amaçlıyoruz

Sivaslı Devlet Hastanesi’nin bir buçuk yıl sonra hizmete girmesinin planlandığını dile getiren Vali Kocabıyık, “Salgınla mücadelede, yıllardır sağlık alanında yapılan atılımlar Türkiye’yi öne çıkardı. Bizler de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de kıymetli hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek amacıyla adım atıyoruz” diye konuştu.

Vatandaşın huzur ve refahını artıran projelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hayata geçirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Çakın da, “Sivaslı’mızın bu modern hastaneye kavuşacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Uşak hepimizin. Her bir yatırımın ayrı bir önemi ve güzelliği var. Biz de belediye olarak şehrimize yapılacak her yatırımın yanındayız” dedi. Vekil Güneş ise, “AK Parti iktidarı, sağlık alanında yapılan atılımlarla büyük bir değişim ve dönüşümün öncüsü oldu” ifadelerini kullandı. Vekil Altay da, “İnsanların sağlık hizmetine ulaşamadığı bir dönemden, daha modern ve her kesimin en etkili ve rahat şekilde sağlık hizmetlerinden faydalanabildiği bir sürece girdik” diye konuştu.