Ege ‘Üyelerinize sahip çıkın’

‘Üyelerinize sahip çıkın’

29.05.2018 - 01:31 | Son Güncellenme:

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, iftarda üyelerle buluştu, beraberlik mesajı verdi: Ömür, dargın kalacak kadar uzun değil...

‘Üyelerinize sahip çıkın’

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (İESOB) düzenlediği iftar yemeği protokolü ve oda başkanlarını bir araya getirdi. İftar yemeğine, İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Vali yardımcıları Ahmet Ali Barış ile Cemil Özgür Öneği, İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ticaret İl Müdürü Şahin Ersü, SGK İl Müdürü Ekrem Gülcemal, siyasi partilerin temsilcileri, dernek ve vakıfların başkanları, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda il müdürü, bürokrat ve sanayi sitelerinin yöneticileri katıldı. Birlik ve beraberlik vurgusunun işlendiği iftarda konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, esnaf yöneticilerine öğütler verdi.

Haberin Devamı

‘İnsanı yaşat ki...’

Ramazan vesilesiyle oda yöneticilerinden kırgınlıklarını gidermelerini isteyen Mutlu, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışını benimseyin. Dargın olmayın, küsmeyin. Ömür, dargın kalacak kadar uzun değildir. Fakire fukaraya, garibe sahip çıkın. Yardım yapın ama kimseye göstermeyin. Üyeler, sizin varlık sebebinizdir. Ramazanda gidin, destek verin. Yanlarında olun, iri olun, diri olun” dedi.