Ege Yarış başladı

Yarış başladı

02.10.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u yenen siyah beyazlı ekip yükselişe geçerken Teknik Direktör Fuat Yaman, öğrencileri arasında seçim yapmakta zorlanıyor

Yarış başladı

Bank Asya 1.Ligi Lideri Konyaspor’u deplasmanda 3-1 yenerek Türkiye Kupası’nda 3. Kademe’ye yükselen Altay’da, birçok as futbolcunun dinlendirilmesine rağmen sergilenen futbol kurmayları hem memnun etti, hem de ikilemde bıraktı. A 2 takımından alınan Oğulcan ve Metin ile beklenen çıkışı bir türlü yapamayan Mehmet Sak’ın iyi futbolları, Burak ve Cenk Ahmet’in Konya defansını hallaç pamuğu gibi atması Teknik Direktör Fuat Yaman’ın işini iyice zorlaştırdı.

Tiago mu, Burak mı?

Altyapıdan gelen gençlerle birlikte antrenmanlardaki futbolcu sayısının 30’u bulması nedeniyle bazı oyuncuları A 2 takımına yollamak zorunda kalan Yaman, özellikle forvet ve orta sahada kimi seçeceğini şaşırdı. Şehmus- Zafer ikilisinden birini hedef santrfor olarak banko oynatan Yaman’ın, Rize’de gol atan Tiago ile form grafiğinin yükseldiğini Konya’da da kanıtlayan Burak’tan hangisini Kocaeli sınavında sahaya süreceği merak konusu oldu.

Orta saha da bilmece

Orta sahada Levent Kartop’tan faydalanamadığı dönemde Hasan Uğur-Musa Çağıran ikilisini kullanan tecrübeli teknik patronun, Metin ve Mehmet Sak’ın Konya’daki oyununun ardından değişiklik yapması gündeme geldi. Arjantinli Molina’nın form tutması sol kanatta Mesut ve Musa Sinan’ın, Cenk Ahmet’in çıkışı ise sağ kanatta Okan’ın ilk 11’deki yerlerini tehlikeye sokuyor.