Ege Yaşar’ın şampiyonları başarıya doymuyor

Yaşar’ın şampiyonları başarıya doymuyor

13.09.2017 - 03:25 | Son Güncellenme:

Yaşar Üniversitesi öğrencisi milli triatloncular İpek Öztosun ve Gültigin Er, 5 ayaktan oluşan Türkiye Triatlon Şampiyonası’nın son ve final etabı olan Eğirdir Triatlonu’nda aldıkları derecelerle şampiyonluklarını ilan etti.

Yaşar’ın şampiyonları başarıya doymuyor

Yaşarlı bir diğer milli sporcu Ece Bakıcı Calp de üçüncülük kürsüsüne çıktı. Bu yıl 15. kez düzenlenen Eğirdir Triatlonu’na elit, genç, yıldız, minikler, paralimpik ve yaş grupları kategorilerinde toplam 520 sporcu katıldı.

Gençler damgasını vurdu

Elit kadınlar kategorisinde Göztepe adına yarışan son iki yılın şampiyonu, uluslararası ticaret ve finansman programı yüksek lisans öğrencisi İpek Öztosun, bu sezon kazandığı üniversiteler ve Balkan şampiyonluklarının ardından 3. kez üst üste Türkiye Şampiyonluğu’nu kazanmayı başardı. 4 yıl önce başladığı triatlonda kısa sürede milli takıma kadar yükselen İzmir Çelmak Yüzme ve Triatlon Kulübü sporcusu, işletme bölümü öğrencisi Gültigin Er de üst üste iki kez kazandığı genç erkekler şampiyonluğunun ardından bu yıl ilk kez yarıştığı elit erkekler kategorisinde de zirveye çıktı.