Ege Yeniden aday!

Yeniden aday!

29.11.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

EGİAD’ın 17. dönemine adaylığını koyan Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, “Büyütme ve bütünleştirmeye odaklanacağız” dedi

Yeniden aday

Ege Genç İş İnsanları (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, ocak ayında yapılacak genel kurula yeniden adaylığını koydu. Önümüzdeki dönemde tüm çalışmalarına yön gösterecek iki yeni temanın bütünleştirme ve büyütme olduğunu vurgulayan Yelkenbiçer, “Derneğimiz çatısı altında yeni ve eski kuşağın birleşmesini, köklü EGİAD projeleriyle yeni çalışma alanlarının bütünleşmesini, paydaşlarla olan güven ilişkilerinin derinleşmesini, derneğimizin tüm çarklarını döndürmeyi, kurumsal tüm bilgi birikiminden yararlanmayı, insan kaynağımızı da hem sayısal olarak hem de her bir kişinin yüksek başarma arzusu ve takım oyunculuğu yönünde büyütmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Yelkenbiçer, “Yeni dönemde de aramıza katılacak arkadaşlarımızın dernek kültürüyle yetişerek bizlerle sahada çalışacaklarını biliyoruz, bizim vazifemiz onların önünü açmak. Gençlerimize liderlik fırsatları yaratmak, onlara bilgi ve beceri kazandıracak çalışma alanları oluşturmamız gerekiyor. Aynı zamanda onlardan çok şey öğreneceğimizi de biliyoruz” dedi. Acil eylem bekleyen konularda hızlı aksiyon almaya devam edeceklerini de belirten Yelkenbiçer, özellikle iklim konusunu gündemde tutacaklarını, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti, “Ekonomimizle ekolojimizi uyumlu hale getireceğiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Bir diğer yoğun çalışma alanının bütünleştirme ve büyütme konusunda olacağını vurgylayan Yelkenbiçer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sanayi 4.0 zirvesiyle olduğu gibi, yeni dönemimizde yalnız büyük kuruluşları değil, KOBİ’leri de kapsayacak fırsatlar yaratacağız. Teknolojinin sanıldığı kadar uzak, zor ve maliyetli değil, ulaşılabilir ve kısa sürede amorti edilecek yatırımlar olduğu konusunda iş dünyamızı bilgilendireceğiz. Dijitalleşmeye daha fazla kaynak ayrılması sayesinde bu ivmeden İzmir’deki girişimcilik ekosisteminin de beslenip daha da büyüyeceğini öngörüyoruz. Çıkar çatışmaları değil, birlikte yürünen ortak hedeflerle büyümeyi sağlamak mümkün.”

Yönetim kurulu listesini açıkladı

Alp Avni Yelkenbiçer’in aday yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: M. Kaan Özhelvacı, Başak Çayır Canatan, Açelya Baç, Ali Kolcu, Arda Ürper, Arda Yılmaz, Cem Elmasoğlu, Ceren Yavuz, Efe Saygılı, Elif Kaya, Erkan Karacar, Eyüpcan Nadas, Hakan Barbak, İlker Erdiliballı, Mert Hacıraifoğlu, Müge Şahin, Sevim Doğanoğlu, Yaman Duman, Yağmur Yarol.