Ege Zorlu ‘örnek iş insanı’

Zorlu ‘örnek iş insanı’

09.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya Ehlibeyt Vakfı, Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu’yu “örnek iş insanı” seçti. Zorlu’ya plaketini vakfın düzenlediği geleneksel Muharrem ayı iftarında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş verdi. Zorlu, vakfa onur üyesi olarak da kabul edildi.

Zorlu ‘örnek iş insanı’

İstanbul’daki iftar programında, açılış konuşmasını yapan Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, inançların siyasallaşmaması gerektiğini vurguladı. Altun, Zorlu ailesinin Türk iş hayatı için önemine dikkat çekti. “Kemal Zorlu, yıllarca birçok sektörde önemli yatırımlar yaptı. Halen plastik boru üretiminde birçok ilki gerçekleştiren Ege Yıldız ve Egeplast markalarıyla Türkiye sınırlarını aşan önemli başarılara attı. Her zaman en iyiyi, en güzeli, en kaliteliyi üretirken, ülkesine ve milletine olan vecibelerini de harfiyen yetine getirdi. Bu nedenle kendisini örnek iş insanı olarak gösteriyor, vakfımızın onur üyesi olarak kabul ediyoruz” dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş de, İslam dininin insanlığa birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdiğini kaydetti.

Yazarlar